Δοκιμασμένες Λύσεις ανα Τομέα.

Έπειτα απο χρόνια παρουσίας στον χώρο της Πληροφορικής, η ArtTec προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που δίνουν λύσεις σε δύσκολα προβλήματα.

Συλλογή & Αξιολόγηση Πληροφοριών

Καθώς το πλήθος και η πολυπλοκότητα των Πληροφοριακών Συστημάτων αυξάνεται, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το έργο της Αναζήτησης, Διασύνδεσης, Ομαδοποίησης και Αξιολόγησης της προσφερόμενης Πληροφορίας.

Η ομάδα προϊόντων DCS έρχεται να δώσει λύσεις σε αυτά τα διαχρονικά προβλήματα, συνδέοντας απρόσκοπτα διαφορετικά Συστήματα με διαφορετικές φιλοσοφίες.

 

Alerting

Αρχίζοντας ως ένα σύστημα αυτόματων τηλε-ειδοποιήσεων το AAS έχει πλέον αποκτήσει ιδιότητες που το τοποθετούν σε μια άλλη κατηγορία.
Μια πλήρης Σουίτα Εφαρμογών του AAS προσφέρει πέρα απο απλή ενημέρωση πελατών, παρακολούθηση Συναλλαγών, Internal Alerts και ένα ολοκληρωμένο σύστημα εναλλακτικής Αλληλογραφίας.

 

Management

Καθε μεγάλος Οργανισμός έχει αυξημένες απαιτήσεις οργάνωσης. Η παρακολούθηση έργων, η διαχείριση προσωπικού και η ανάλυση κόστους είναι διαδικασίες που δυσκολευουν εκθετικά καθως αναπτύσεται σε μέγεθος μια Εταιρία.

H ArtTec προσφέρει Custom Made λύσεις για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά πατώντας στον πανίσχυρο και ευέλικτο πηρήνα των προϊόντων μας.

Αυτοματοποίηση Πληρωμών

Μεγάλοι Οργανισμοί και Εταιρίες αναζητούν λύσεις για την απλοποίηση των Τραπεζικών τους Συναλλαγών.
Τα ίδια τα τραπεζικά Ιδρύματα επιθυμούν να προσφέρουν ανανεωμένες υπηρεσίες στους Πελάτες τους ώστε να εκμεταλευτούν το γρήγορα αναπτυσσόμενο πεδίο του Internet Banking.
Κάτω απο αυτό το πρίσμα η ArtTec ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο σύστημα μαζικών ηλεκτρονικών Χρεώσεων-Πιστώσεων που ήδη έχει υιοθετηθεί απο την Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος.
Επιπλέον κάτω απο τα νέα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης μεριμνήσαμε ώστε το σύστημα μας να είναι συμβατό με SEPA προλαβαίνοντας έτσι τις ανάγκες του μέλλοντος.

Aσφάλεια - Πιστοποίηση Συναλλαγών

Η ασφάλεια συναλλαγών πάντα ήταν απο τους πιο απαιτητικούς και σημαντικούς τομείς δραστηριότητας μας. Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο με προϊόντα που υιοθετήθηκαν απο το σύνολο σχεδόν του ελληνικου Τραπεζικού χώρου είναι η αποδείξη.

 

 

Αξιολόγηση

Οι αυξημένες ανάγκες για δυναμική και αποτελεσματική αξιολόγηση μας ενεπνευσαν να δημιουργήσουμε λύσεις για τον κρίσιμο αυτό χώρο.

Οι εφαρμογές είναι απεριόριστες, καλύπτοντας ενδεικτικά την αξιολόγηση οικονομικών στοιχείων, αξιολόγηση αποδοτικότητας και αξιολόγηση προσωπικού.